5 évesek lettünk!

Örömmel ünnepeljük 2018. június 07-én indult vállalkozásunk, a CCA-Cleancar Autóápolás nemzetközi terjeszkedésű (elmúlt években ezt is elértük) autókozmetikai franchise vállalkozásunk ötödik évfordulóját. Az elmúlt öt évben kiemelt célunk volt a környezetbarát autókozmetikai megoldások fejlesztése, népszerűsítése és terjesztése franchise partnereink által. Ebben az időszakban országos szinten több tízezer elégedett ügyfélnek sikerült szolgáltatásainkkal egyedi és környezetbarát autókozmetikai megoldásokat nyújtani.

Ez a cikk rövid áttekintést nyújt a franchise vállalkozásunk eddigi eredményeiről és céljainkról a jövőre nézve.

A környezetbarát autókozmetika iránti elkötelezettségünk

Az ökológiai szemléletű autókozmetikai vállalkozásunk létrehozása során azzal a céllal indultunk, hogy újra gondoljuk az autókozmetikát és környezetbarát alternatívákat kínáljunk a hagyományos autómosási módszerek helyett. Tudatában vagyunk annak, hogy az autókozmetika területén gyakran használnak erős vegyszereket és nem fenntartható módszereket, amelyek negatív hatással lehetnek a környezetre és az egészségre. Ezért szorgalmazzuk a természetes és környezetbarát autókozmetikai termékek és eljárások használatát.

Termékeink és szolgáltatásaink

Vállalkozásunk széles választékot kínál franchise partnereinknek környezetbarát autókozmetikai termékekből és nyújtható szolgáltatásokból. Szakértő csapatunk olyan innovatív és környezetbarát megoldásokat fejlesztett ki, amelyekkel autója tiszta és ragyogó lehet anélkül, hogy káros anyagokat juttatnánk a környezetbe.

Kínálatunkban szerepelnek biológiailag lebomló autótisztítószerek, amelyek hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, miközben nem ártanak sem az autó felületének, sem pedig a természeti környezetnek. Emellett olyan autóápolási termékekkel dolgozunk, amelyek ápolják és védik az autókat kívülről-belülről, úgy, hogy minimalizáltuk a káros anyag tartalmat a legmodernebb autóápolási szerek használatával.

Szolgáltatásaink közé tartozik az vízmentes autótisztítás (közhiedelemmel ellenététben nem száraz tisztítás!), amely során kíméletes, hatékony és fenntartható módszerekkel tisztítjuk az autót. Emellett professzionális kárpittisztítási szolgáltatást is nyújtunk környezetbarát termékekkel, amelyek nem tartalmaznak toxikus anyagokat.

Elért célok és elégedett ügyfelek

Az elmúlt öt évben elért eredményeinkre büszkék vagyunk. Célunk az volt, hogy népszerűsítsük a környezetbarát autókozmetikát és ökológiai szemléletünket. Számos ügyféllel és céggel sikerült kiépítenünk (franchise partnereinkkel közösen) hosszú távú kapcsolatokat, akik rendszeresen térnek vissza szolgáltatásainkért.

Az elégedett ügyfelek visszajelzései megerősítették számunkra, hogy a környezetbarát autókozmetikai megoldásaink értéket és minőséget képviselnek. Rendszeresen kapunk visszajelzéseket az ügyfelektől a barátságos és környezettudatos franchise partnereinkről is.

A jövő felé

A CCA-Cleancar Autóápolás vállalkozásunk a jövőben is folytatni kívánja a fenntartható autókozmetikai megoldások fejlesztését és népszerűsítését. Továbbra is elkötelezettek vagyunk az innováció és a környezettudatosság iránt, és célunk, hogy minél több autós számára elérhetővé tegyük a modern autóápolás lehetőségét.

További terveink között szerepel a termékkínálat bővítése és az új technológiák bevezetése az autókozmetikáinkban. Fontosnak tartjuk továbbá a környezeti lábnyomunk csökkentését vállalkozásunk működése során, és a fenntarthatóság elveit továbbra is szem előtt tartjuk.

A CCA-Cleancar Autóápolás ötéves jubileumához érve büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárultunk a környezetbarát autókozmetikai megoldások népszerűsítéséhez. Köszönetet mondunk ügyfeleinknek és partnereinknek, akik támogatják és hisznek abban, hogy a fenntartható autókozmetika a jövő útja. Az elkövetkező években továbbra is törekedni fogunk az innovációra és a környezetvédelemre, hogy még több autós számára biztosítsunk környezettudatos autókozmetikai megoldásokat.

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink

Podcast 1.rész
CCA-BLOG

Podcast videó 1. rész – Rólunk

Mit kell tudni rólunk, a CCA-Cleancar Autóápolásról, a szakmáról és a lehetőségről, mint franchise vállalkozó! Csatlakozz Te is franchise hálózatunkhoz, a további részekben újabb információk!