CCA Szakmai- és Partner találkozó 2023!

2023. június 10-én ismét összegyűltünk az évente megrendezésre kerülő CCA-Cleancar Autóápolás országos (és nemzetközi) környezetbarát autókozmetikai szakmai- és partner találkozón, hogy együtt ünnepeljük vállalkozásunk 5 éves évfordulóját is. Ez a rendezvény tele volt örömmel, inspirációval és persze sok-sok franchise partnerrel! Annak ellenére is, hogy sajnos közel 10 partnerünk nem tudott eljönni.

A szakmai rendezvény helyszíne nem is lehetett volna jobb választás, hiszen a franchise vállalkozásunk irányát is mutató tatai autókozmetikai központunkban gyűltünk össze. A helyszín érdekessége, hogy pár éve még vizes mosó, majd vizes autókozmetika volt, jelenleg pedig egy vízmentes innovatív autókozmetikánk üzemel itt és ez csak még inkább hangsúlyozta a rendezvényünk és a CCA-Cleancar Autóápolás környezetbarát jellegét.

351434609_257557460282230_8371441701291038006_n

Az eseményre érkező  partnerek lelkesedése érezhető volt már az első pillanattól kezdve. A vízmentes – környezetbarát autókozmetikai iparág legjobbjai Magyarország minden szegletéből képviseltették magukat, illetve itt voltak úttörő Ausztriai és Németországi partnereink is. A különböző tapasztalatok, technikák, termékek és folyamatok bemutatása során mindenki számára értékes tanulságokat nyújtottak, amikkel még hatékonyabban és környezetbarátabban végezhetjük munkánkat.

A rendezvényen megjelentek a legújabb innovációk is. Megismerhettük legújabb saját márkás előtisztító CCA PreClean nevű termékünket,  amely kíméletesen, de hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Ez a termék kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható, kizárólag a CCA Franchise Partnerek részére lesz elérhető, mint a legfontosabb termék, amely kulcsa a kiváló és kíméletes előtisztítása folyamatnak Emellett bemutatásra kerültek az új autóápolási termékek is, amelyek nem csak a környezetet kímélik, de a járművek szépségét is fokozzák.

Az országos környezetbarát autókozmetikai szakmai- és partner találkozó minden téren sikeres volt. Az alapító évértékelése, a különleges termékek és a vidám hangulat mindannyiunknak új lendületet adtak. A partnerek kötetlen szakmai és baráti beszélgetése is rendkívül fontos, hogy a CCA közösség épüljön és a közös eredmények megosztásra kerüljenek.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan közösséget építünk közösen, amely elkötelezett a környezettudatosság és az innováció iránt.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezen a fantasztikus eseményen! Reméljük, hogy a találkozó után mindannyian még lelkesebben dolgozunk majd a környezetbarát autókozmetikáért, és hamarosan újra találkozhatunk a következő rendezvényünkön, ahol folytathatjuk a tapasztalatcserét és az együttműködést!

Néhány kép a rendezvényről:

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink