Taksonyi partnereink is részt vettek autókozmetikai oktatásunkon!

A CCA-Cleancar Autóápolás büszkén jelenti be, hogy taksonyi partnereink sikeresen elvégezték a cég által szervezett autókozmetikai képzést, és 2024 februárjában hivatalosan is megkezdik tevékenységüket mint a franchise hálózat új tagjai Taksony és környékén. A képzés során résztvevő partnereink az autóápolás minden aspektusában elmélyülhettek, így biztosítva, hogy a CCA-Cleancar Autóápolás magas színvonalú szolgáltatásait kínálhassák a helyi autótulajdonosok számára.

A CCA-Autókozmetikai hálózata elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek csakis a legjobb minőségű autókozmetikai szolgáltatásokat nyújtsa. Ennek érdekében a franchise minden új partnerét alaposan kiképzi, hogy a lehető legmagasabb szintű szaktudással és gyakorlati készségekkel rendelkezzenek. A taksonyi partnerek képzése intenzív programon keresztül zajlott, amely magában foglalta az autóápolás legújabb technikáinak és termékeinek bemutatását, valamint a különböző típusú járművek kezelésére vonatkozó speciális ismeretek elsajátítását.

A képzés nem csupán a gyakorlati készségekre összpontosított, hanem kiemelt figyelmet fordított a vevőszolgálati készségek fejlesztésére is. A CCA-Cleancar Autóápolás hisz abban, hogy a kiváló ügyfélkiszolgálás éppolyan fontos, mint a magas színvonalú autókozmetikai munka. A taksonyi partnereink ezért megtanulták, hogyan kell hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel, megérteni igényeiket és személyre szabott megoldásokat kínálni. Ezen kívűl minden partnerünk egy, több mint 10 részes online e-mail marketing képzésben is részesül, ami szintén a csatlakozási csomagunk része!

A taksonyi és környékbeli autótulajdonosok mostantól élvezhetik egy CCA-Autókozmetika széles körű szolgáltatásait, amelyek között megtalálható az alapos kézi autótisztítás és ápolás, a professzionális belső tisztítás és ápolás, a kárpittisztítás, valamint a különféle waxok és védőbevonatok alkalmazása. Mindezek a szolgáltatások a legmodernebb technológiák és környezetbarát tisztítószerek felhasználásával történnek, hogy megóvják az autók értékét és hozzájáruljanak a fenntarthatósághoz.

A CCA-Cleancar Autóápolás Taksonyban és környékén történő terjeszkedése izgalmas fejezetet nyit a cégünk történetében. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereinkkel együttműködve tovább bővíthetjük szolgáltatásaink körét, és még több ügyfél számára biztosíthatjuk a kiváló minőségű autóápolást. A taksonyi partnereink által nyújtott szolgáltatások nem csupán az autók megjelenését és állapotát javítják, hanem hozzájárulnak a közösség életminőségének növeléséhez is, hiszen egy tiszta és jól karbantartott jármű mindig örömöt okoz tulajdonosának.

Üdvözöljük taksonyi partnereinket a CCA-Cleancar Autóápolás családjában, és várjuk, hogy ügyfeleink személyesen is megismerhessék magas színvonalú szolgáltatásaikat. Biztosak vagyunk benne, hogy hozzáértésükkel és elhivatottságukkal hozzájárulnak majd a márka hírnevének további erősítéséhez, és az autótulajdonosok körében is elismerést szereznek majd Taksonyban és környékén.

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink