Orosházi partnerünk is részt vett oktatásunkon

orosháza partner

Orosháza városa és környéke mostantól büszkélkedhet egy újabb kiváló szolgáltatással, hiszen a CCA-Cleancar Autóápolás franchise legújabb tagja, miután elvégezte a szükséges oktatást, hivatalosan is megkezdi tevékenységét az autókozmetikai piacon. Ez az új üzleti fejezet nemcsak a helyi gépjármű-tulajdonosoknak ígér kiváló szolgáltatásokat, hanem jelentős környezeti előnyöket is kínál.

A CCA-Cleancar Autóápolás neve garancia a minőségre és megbízhatóságra az autókozmetikai szektorban. Az új franchise partner Orosházán az autóápolási és autótisztítási szolgáltatások széles skáláját kínálja, amely magában foglalja a legmodernebb autókozmetikai eljárásokat és a legfejlettebb autóápolási technikákat. Az orosházi üzemeltető különös hangsúlyt fektet az ügyfél elégedettségre, a kliensek kivételes ügyféltapasztalatának biztosítására.

A franchise-oktatási program során a CCA-Cleancar Autóápolás gondosan felkészítette új partnerét, hogy biztosítsa az üzleti sikerhez szükséges minden tudást és készséget. Az oktatás magában foglalja a korszerű technológiák használatát, az innovatív megoldások alkalmazását az autóápolásban, valamint a víztakarékossági technikák elsajátítását, amely különösen fontos a környezettudatos üzemeltetés szempontjából.

Az új orosházi franchise vállalkozás nem csupán egy nyereséges üzleti tevékenység; ez egy olyan vállalkozási modell, amely ötvözi a gazdasági sikert a környezetvédelmi felelősségvállalással. A CCA-Cleancar elkötelezett amellett, hogy a környezetbarát technológiák és a környezetvédelmi megoldások élenjárója legyen az autóápolási iparban. Ezért minden lehetséges lépést megtesznek annak érdekében, hogy csökkentsék az ökológiai lábnyomukat és hozzájáruljanak a helyi közösségek fenntarthatóságához.

Orosháza és környéke autótulajdonosai így nemcsak hogy magas színvonalú autókozmetikai szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá könnyedén, hanem részesei lehetnek egy olyan üzleti vállalkozásnak is, amely a jövőbeli sikerek ígéretével, a környezeti fenntarthatóság és az ügyfél elégedettség magas prioritásaival működik. A CCA-Cleancar Autóápolás így tovább erősíti pozícióját, mint megbízható és elismert márka az autóápolás területén, miközben hozzájárul Orosháza gazdasági és környezeti jólétéhez.

Keressétek bizalommal új partnerünket akinél 14 féle szolgáltatás érhető el már a kezdeti időszakban is!

Alább megtalálható Facebook oldala és honlapja is minden elérhetőséggel.

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink

CCA-BLOG

Polírozás és tartós bevonat képzés: Sinzig

A CCA-Cleancar Autóápolás (CCA-Autopflege) franchise Sinzig-i partnere is elvégezte a 2 napos Polírozás és tartós bevonat képzésünket! Ez a képzés kiemelkedő jelentőséggel bír a CCA-Cleancar

vértestolna oktatás
CCA-BLOG

Új partner oktatása: Vértestolna

A CCA-Cleancar Autóápolás franchise örömmel jelenti be, hogy újabb partnerük is sikeresen átesett az autókozmetikai eljárások oktatásán: Vértestolna és környéke. Ez a fontos lépés nem