Második tatai franchise egységünk: Képzés teljesítve, üzemelésre kész!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a CCA-Cleancar Autóápolás második tatai franchise egységének oktatási folyamata sikeresen lezárult, és csapatunk, Tímea és Tamás, december elején hivatalosan is megkezdi tevékenységét. Ez az esemény nem csak egy újabb mérföldkő a cégünk életében, hanem egy fontos lépés a környezettudatos autókozmetika iránt elkötelezett ügyfeleink számára is.

Szakértelem és Szenvedély

 

Tímea és Tamás, a franchise egység vezetői, kiváló képzést kaptak a CCA-Cleancar Autóápolás szakembereitől. Mindketten szenvedélyes autórajongók, akik elkötelezettségüket és szakértelmüket mostantól a tatai ügyfelek szolgálatába állítják. A modern és környezetbarát autókozmetikai technikákban való jártasságukkal biztosítják, hogy minden ügyfél a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapja.

Környezetbarát innováció és személyre szabott szolgáltatás

 

A tatai egységünk kiemelkedik környezetbarát megközelítésével. Különleges figyelmet fordítanak a környezetre kíméletes termékek és eljárások alkalmazására, melyek garantálják, hogy autójuk nem csak tiszta és ragyogó lesz, hanem a környezeti lábnyom is minimálisra csökkenthető. Ezen felül minden ügyfél igényeit figyelembe véve, személyre szabott megoldásokat kínálunk.

Köszönetünk és várakozásunk

 

Hálásak vagyunk ügyfeleinknek és partnereinknek a folyamatos támogatásért, és izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk velük új tatai egységünk kínálatait. Meggyőződésünk, hogy Tímea és Tamás vezetésével a második tatai CCA-Cleancar Autóápolás egység új színvonalat teremt majd a helyi autókozmetikai piacon.

Hamarosan további hírekkel szolgálunk új partnerünk indulásával kapcsolatban!

Új egységünk (új telephelyünk) Tatán a közelmúltban épített Inkubátorházban lesz megtalálható 2023. december 4-től! Az Inkubátorház a Kocsi út felől, a Széles csapás úton megközelíthető a Hubik Trans irodaépülete mellett lefordulva és egyenesen továbbhaladva 300 métert. Természetesen a friss épület miatt táblákkal is fogjuk jelezni a helyszínt.

Honlapjuk: 

www.cleancartata.com

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink