Újabb franchise partnerünk lépett a csúcsra: Csúcsképzésen vett részt az autóápolás terén!

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy egy újabb franchise partnerünk fejezte be a kiegészítő képzéseinket. Ez nem csupán egy újabb lépés számára a professzionalizmus felé, de egy biztosíték is ügyfeleink számára, hogy csak a legjobb szolgáltatásban részesülnek.

A frissítő képzéseink között két különleges technikát is megtanítottunk Daninak, a veresegyházi partnerünknek: az alap polírozást és a kerámia, valamint grafén védelem telepítését. E két új technológia a modern autóápolás csúcsát jelenti, így örülünk, hogy partnerünk ebben is a legjobb tudás birtokában van.

Az alap polírozás: Ez az eljárás garantálja, hogy az autó külseje mindig makulátlan és csillogó maradjon. A polírozás nem csupán a járművek esztétikai megjelenését emeli, de elő is készíti a fényezést bármilyen bevonat telepítésére, hogy  az hosszabb távon meg is óvja a festést az elemek káros hatásaitól.

Kerámia és grafén védelem: Az autóápolás legújabb innovációi közé tartoznak. A kerámia védelem egy erős és tartós védelmet biztosít az autó festésének, míg a grafén nanotechnológiai védelem a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a különböző környezeti ártalmakkal szemben. Ezenkívül mindkettő fokozza az autó fényességét és mélységét.

Minden egyes képzésünk célja, hogy a legmodernebb technológiákat és technikákat sajátítsák el partnereink, garantálva ezzel, hogy ügyfeleink csak a legjobbat kapják.

Természetesen most is (mint mindig) nem tömegképzést, hanem egyénenkénti képzést csináltunk, ahol jobban tudunk egy személyre koncentrálni és ezáltal sokkal eredményesebb a képzés. Illetve ismételten egy egész autó (nem csak egy karosszéria elem) korrekciós polírozása, majd grafén védelem telepítés került végrehajtásra.

 

Üdvözöljük partnerünket ezen új képességek birtokában, és továbbra is ösztönözzük minden partnerünket, hogy folyamatosan képezzék magukat a legújabb autóápolási trendekből és technológiákból!

Jöjjön és élvezze a csúcsminőségű autóápolást franchise partnereinknél!

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink