Több mint 1 millió liter víz megtakarítva!

Kedves Ügyfeleink!

Büszkék lehetünk idei eredményeinkre, elsősorban legfontosabb célunkra, hogy küzdjünk közösen az értékes víz pazarlása ellen!

Számos alkalommal halljunk, hogy víz nélkül nem lehet autót mosni! Igen ez igaz! Mi nem is mosunk, hanem tisztítunk!

És igen! Működik!

Nagyon szép eredménnyel, mivel egyre növekszik partnereink száma és ezáltal egyre több ügyfelünk vesz részt közvetve környezetvédelmi és víztakarékossági törekvéseinkben!

Köszönjük!

Köszönjük Partnereinknek és köszönjük Kedves Ügyfeleiknek, hogy részt vesznek az éltető víz megóvásában!

A víz elengedhetetlen része az életünknek

Annak ellenére, hogy csökkennek a Föld víztartalékai, az emberiségnek nagyon fontos vigyáznia a vízre, mivel elengedhetetlen eleme az emberi életnek. Egyrészt azért, mert a vízfogyasztás alapvető szükséglet: lehet, hogy étel nélkül hónapokig is kibírja az emberi szervezet, de víz nélkül maximum csak 3 napig. Nem is beszélve arról, hogy a tiszta vízben található ásványi anyagok nagyon fontos részét képezik egészségünk megőrzésének. Például ezek az anyagok segítenek a szervezetünknek a nyáltermelés folyamatában vagy az immunrendszer erősítésében is.
A víztakarékosság fontosságáról alábbi cikkünkben olvashattok:

Tehát számokban az eredményeink:

 class=

Tehát partnereink átlagosan 34.482 liter vizet óvtak meg!

Bizonyára tudjátok egy közepes méretű gépjármű lemosása 120-150 liter vizet igényel más autómosókban. A Clean Car Autóápolásnál ez a mennyiség elenyésző, ugyanis vízmentes (hozzáadott víz nélkül) autótisztítási technológiánknak köszönhetően a tisztító szerekben lévő víz mennyisége elegendő a tisztításhoz és ápoláshoz. Ezért a Clean Car Autóápolás egy közepes méretű közepesen szennyezett autót akár 1 dl vízből tud letisztítani és ápolni. Persze jönnek a támadások: „és az erősen szennyezett autóval mi van?”… Mivel egy erősen szennyezett autóra a vízből is több megy el (200-300 liter), természetesen nálunk is több szer kell hozzá. Ilyen esetben a két lépcsős tisztítás (előmosás) során elhasználhatunk akár 2-3 dl (!) szert is… Szóval minden esetben kb. 1000-ed annyi vizet használunk, mint a hagyományos vizes mosóknál.

Köszönjük, hogy minket választottatok 2021-ban is és hozzájárultatok a környezet – KÖRNYEZETÜNK – védelméhez!
Várunk vissza 2022-ben is!


 class=

Iratkozz fel hírlevelünkre és segíts jobbá tenni a világunk!


AJÁNLOTT VIDEÓK AMIKET ÉRDEMES MEGNÉZNED!

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink