Pécsi partnerünk elvégezte a polírozás és bevonat telepítés tanfolyamunk!

Máté 2023. március 20-22 között vett részt a 2,5 napos képzésünkön.  A tanfolyam során az Alap Karosszéria Polírozás, Fényszóró polírozás valamint a Kerámia- és Grafén bevonat telepítés volt terítéken.

Az első szegmensben elméletben, majd a kérdések tisztázása után gyakorlatban is átvettünk minden folyamatot.

A gyakorlati részt a gépek, polír korongok és paszták megismertetésével kezdtük, majd jött a gépek alkalmazása. Az akár négy újjal is irányítható gépek kezelése rendkívűl egyszerű, így megkönnyíti a tanulást és a későbbi használatot is.

Mind a 75-ös, mind a 125-ös géppel sikerült sokat gyakorolni, mivel a feladat egy teljes autó korrekciós polírozása volt. (nem csak egy random motorháztetőn való gyakorolgatás)

Mivel az első nap tele volt programmal csak a jármű 1/3-t sikerült megcsinálni.

Második nap már némi „rutinnal” és magabiztosággal gyorsabban tudott Máté haladni és délután jöhetett az oktatás következő fázisa.

Polírozás közben érkezett két autó is fényszóró polírozásra, így ezt a műveletet már élesben is lehetett gyakorolni. (természetesen oktatói felügyelet mellett)

A Kerámia- és Grafén bevonat telepítést is elméleti oktatás előzte meg. 

Végül a bordó Alfára egy 5 éves tartósságú Grafén Mátrix 2.0 bevonat került fel, kiemelve az autó fényezésének és színének mélységét és szépségét.

Néhány kép a kész autóról:

A 2.5 napos tanfolyam fotózással és a továbbképzési csomagban található anyagok, szerek és gépek átadásával zárult.

A csomagban összesen több, mint 30 féle összetevő található amellyel pécsi partnerünk újabb 5 féle szolgáltatást tud biztosítani Kedves Ügyfeleinek.

 

Illetve ezzel együtt Máté csatlakozott az országos grafénvédelem.hu hálózatunkhoz is!

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink