Müncheni partnereink is részt vettek képzésünkön!

2021. április 16-án müncheni (Németország) partnereink is részt vettek képzésünkön!

Péter és üzlettársai Münchenből kerestek meg minket, hogy van e lehetőség a sikeres franchise vállalkozásunk külföldön is elindítani, hogy a környezettudatos német ügyfelek is igénybe tudják venni ezt a fajta szolgáltatást.
Természetesen ennek semmi akadálya nem volt, mert terveztünk egy nyugati nyitást is, így ezt kellett csak felgyorsítani. Így született meg a CCA-CleanCar Autóápolás nemzetközi verziója a CCA-Carcosmetic!

 class=

Az új oldal, az új logó és az új koncepció is hamarosan bemutatásra kerül, hogy még több lelkes és fejlődni vágyó külföldi magyar találjon meg minket és új vállalkozást tudjanak indítani nyugati mércével elenyésző befektetési és fenntartási költségért!

Nagyon fontos, hogy a környezetbarát, vízmentes, nanotechnológiás, mobilis vagy fix autóápolási szolgáltatásaink bárhol elvégezhetőek, könnyen alkalmazhatóak és rendkívűl professzionális és minőségi munkát tesznek lehetővé.

Köszönjük Péteréknek, hogy elsőként csatlakoztak a németországból és biztosak vagyunk benne, hogy számos honfitársunk fogja választani ezt a kiemelkedően profitábilis vállalkozási lehetőséget!Ha Te is szeretnél egy független, de mégis háttér támogatással rendelkező és komplex csomaggal induló környezetbarát, vízmentes, modern eljárásokat alkalmazó autókozmetikai vállalkozást akkor csatlakozz!


 class=

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink