Mosonmagyaróvári partnerünk is elvégezte Polírozás és Bevonat telepítés tanfolyamunk!

Nemrégiben megtartottuk a hetedik, új koncepció szerint elkészített Alap Polírozás oktatás és Kerámia – Grafén bevonat csomag oktatását a mosonmagyaróvári partnerünk részére.

A 2.5 napos oktatás során nagyon nehéz és komoly kihívást jelentő feladat elé sikerült állítani Gábort.

Egy rendkívül karcos (mosókarc, otthoni mosás és kefe karc, rányitás karc) fekete Opel Zafira fényezése elég rossz állapotban volt. Az oktatási program célja a fekete mélységének visszaállítása és a karcok 85-90%-os eltüntetése volt. Mindez nem volt egyszerű, főleg nem elsőre és tanulásnak, de teher alatt nő a pálma és így nagyon sokat sikerült Gábornak kezdőként is fejlődni. A képek alapján ítélje meg mindenki, hogy sikerült e a célt elérni.

Nálunk fontos a polírozás oktatás során, hogy egy személlyel foglalkozunk (nem 30-an állnak körül egy autót, mint az „új lányt a forgatáson”) és hogy ne csak egy elemen gyakoroljon, hanem legalább egy autó teljes polírozását tudja végrehajtani, természetesen „felügyelet” mellett.

Második napon a bevonat telepítés helyett még mindig a polírozás volt porondon, mert a Zafira igényelte a rengeteg munkát. Volt olyan elem a járművön, ami legalább 4-5 lépcsős polírozást is kapott és 1,5-2 óra is elment vele.

A harmadik napon sikerül rátérnünk a bevonatok oktatására és telepítésére amiről bővebb információt a www.grafenvedelem.hu oldalon találtok!

A szöveg helyett beszéljenek inkább a képek:

Az Alap Polírozás Csomag kb 20 összetevőt (gépek, paszták, korongok -10-15 autóra elég anyag), míg a Kerámia -Grafén csomag 8 autóra elég Kerámia és Grafén bevonat szert, kendőket, zsírtalanító szereket, applikátorokat, szélvédő bevonatot tartalmaz.

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink