Májusi eredményeink!

2021 májusában újabb 3 partner csatlakozott egyre sikeresebb franchise hálózatunkhoz!

 class=
  • Attila az egyik új partnerünk Szegedről csatlakozott a hozzánk és indította el saját vállalkozását. Ő egyelőre teljesen mobilisan fog dolgozni és több, mint 11 szolgáltatással tud indulni.

  • György, békéscsabai partnerünk több vállalkozási ötlet után jutott el hozzánk és vágott bele a független, saját (de mégis egy komoly háttérrel rendelkező) vállalkozásába. György mobilisan és fix helyen is fog dolgozni!

  • Tamás, fiatal kora ellenére a pénzre mint befektetési forrás tekint és próbálja megteremteni a saját jövőét! Teljesen átérezte a Vállalkozz a jövődbe! szlogenünket! Tamás fixen és mobilisan is fog szolgáltatni!


Idei évben a CCA-CleanCar Autóápolás 17 új franchise partnerrel bővült, ebből 15 Magyarországon, 2 pedig Németországban!

Összesen pedig már 22 magyarországi és 2 németországi partnerrel rendelkezünk.

A zöldtech autókozmetikai franchise-unk komoly fejlődése természetesen nem hiába történik, mindezt egy nagyon komplex csomagösszeállítás, egy komoly igényfelmérés-közvéleménykutatás és a marketingstratégiánk alkalmazása előzte meg. Ez fog továbbra is folytatódni egészen 50 magyarországi partnerig.

Az első 50 vállalkozó még egyszerűsített feltételekkel tud csatlakozni, kedvező áron!

Ne maradj le Te sem!

Nem szabad azt sem figyelmen kívűl hagyni, hogy a CCA-CleanCar Autóápolás rendszere tapasztalatok alapján lett felépítve (nem irodából), a csomagok összeállítása is ezt az elvet követte, így mindent tartalmaz amire kezdetben szükség van és semmi olyat amire nincs! Mindezt környezetbarát-, víznélküli-, innovatív- technológiával!

VÁLLALKOZZ A JÖVŐDBE!


2021. Májusi megjelenésünk
a Hír Tv „Helyzetjelző” magazinjában!


Környezetbarát autókozmetikáink már országszerte várnak! Csatlakozz Te is franchise hálózatunkhoz!

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink