I. országos franchise partner találkozó

2021. szeptember 4-én megtartottuk I. országos franchise partner találkozónkat!

Az első ilyen találkozó egyik apropója az volt, hogy a közelmúltban a Tagok számában átléptük a bűvös 25-ös számot. Ekkor ötlött fel bennünk egy találkozó gyors megszervezése. Igaz mire eljött a találkozó ideje csatlakozott a 26. CCA-Cleancar Autóápolás franchise Partner is. Gyorsan fejlődünk, na…

 class=
Néhány pillanatkép 1.! Nem a fotózásban merültünk el…

A partner randevú fontosabb célja viszont az volt, hogy a Kedves Partnereink meg tudják ismerni egymást és kicsit mellőzve a munkát – a fizikai munkát, mert persze mindenki beszélgetett kicsit a melóról is – ki tudjanak kapcsolódni a nagy hajtásban és személyesen is lássák, ismerjék meg egymást.

Szerintem ezt sikerült is elérni, mert szerencsére – a gyors szervezés ellenére – a Kedves Partnereink 90%-a hosszabb-rövidebb időre be tudott ugrani és tiszteletét tette nálunk! Az időjárás is hálásan fogadott minket a kegyeibe!

 class=
Néhány pillanatkép 2.

Mivel mi a családias kapcsolatot, környezetet és vendéglátást szeretjük a „cégnél” ezért egy kiváló gulyás levessel vendégeltünk meg mindenkit! Köszönjük Zoli!

Több Partnerünk szeretett családját is elhozta, így csúcsidőben (ami persze a várva várt ebéd volt) közel 40-en gyűltünk össze az asztal körül!

Az elhangzottak persze nem publikusak, de annyit eltudok mondani, hogy rendkívül hasznos és tanulságos volt. Folyt. köv. jövőre.

Köszönöm a cikken keresztül is Minden Kedves Partnerünknek aki el tudott jönni, és sajnálom, hogy aki nem. De természetesen nem maradnak le semmiről, mert más formában értesülnek az információkról. Ez nálunk különösen fontos!

2022-ben az első folytatást egy Szakmai Nap fogja jelenteni!

Récsi Zsolt
tulajdonos-ügyvezető
CCA-Cleancar Autóápolás Kft.

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink