Győr-Szigetköz megújította szerződését

Franchise rendszerünk ELSŐ csatlakozó partnere Gábor, 2019 januárjában csatlakozott! Azóta is másodállásban vezeti vállalkozását.

Mennyi idő eltelt azóta… már 3 év… és milyen hamar eltelt! Franchise rendszerünk azóta rengeteget fejlődött! Visszaemlékezve a kezdetekre: a teljes szer és alapanyag rendszer azóta lecserélésre került. Hatékonyabb, jobb, professzionálisabb és gazdaságosabb is lett! Nem beszélve a környezetbarát mivoltunkról.

De nem változtunk! CSAK fejlődtünk!

A CCA-Cleancar Autóápolásnál két dolog állandó: a FEJLESZTÉS és az ezt követő FEJLŐDÉS!

 class=

Ebből az alkalomból készítettem egy rövid, de átfogó interjút Gáborral, hogy tovább tudjuk adni a 3 éves tapasztalatait!

 • Kedves Gábor mesélj kicsit magadról!

Szia Zsolti!
Kedves Olvasó!

Győrhöz közel, a Szigetköz egyik fejlődő településén, Győrzámolyon élünk és 3 gyereket nevelünk. Kicsitől egészen a nagyig. A vállalkozásunkat is e terület és Győr kiszolgálására építettük.

 • Miért szerettél volna saját vállalkozást?

Már 22 éve alkalmazottként dolgozom. Az ember lételeme a változás, mindig szeretne egy kicsit többet, jobbat. Kerestem a számomra megfelelő másodállást, amit össze lehet egyeztetni a főállással és családdal. Több mindent kipróbáltam. Az alkalmazotti lét másodállásban nehezebb és kötöttebb volt. Nem tudtam rendelkezni a saját időmmel, ha dolgozni akartam. De egy saját vállalkozásban megvan a rugalmasság.

 • Hogy kerültél kapcsolatba a CCA-Cleancar Autóápolással?

A CleanCar Autóápolással a Facebookon találkoztam először. Régi ismeretségünkre való tekintettel egyre többet találkoztam a megosztásokkal és a lehetőséggel, hogy csatlakozni lehet partnernek.

 class=
 • Miért döntöttél a csatlakozás mellett?

Mint korában említettem, kerestem a lehetőséget, ami számomra megfelelő és szeretném is csinálni. Az autók mindig is közel álltak hozzám. Középiskolai tanulmányaim során gépjárműtechnikát tanultam és a család gépjárművét is igyekeztem karbantartani. Az élet más irányba sodort, de a későbbiekben is a saját autókat mindig tisztán tartottam. Ezután jött szembe velem a CleanCar Autóápolás az általa nyújtott lehetőség. Láttam benne potenciált és tudtam, hogy szeretni is fogom, mivel az autók mindig jelen voltak az életemben. A franchise-hoz  való csatlakozás ár/érték arányban megfelelő volt. Otthon átbeszéltük a dolgokat és megnéztük a lehetőségeinket. Majd ezek után döntöttünk a csatlakozás mellett.

 • Miért vált be Neked a másodállásban történő munka? Mennyi autót tudsz így vállalni?

A vállalkozói lét más, mint az alkalmazotti. Saját vállalkozást vezetni egy idegen dolog volt számomra és voltak bennem bizonytalanságok. Így viszont ki tudtam magam próbálni egy biztonságosabb környezetben. Nem adtam fel az előző életem, de ki tudtam próbálni egy újat. Miután láttam, hogy működik és van lehetőség lehet építeni és fejleszteni a vállalkozást, nem is hagytam fel ezzel a tevékenységgel.

Hogy megmaradjon az egyensúly a család és munka között, fő állástól függően havi 30-60 autót szoktam vállalni.

 • Mennyire jövedelmező a vállalkozásod? (Másodállás szinten – nagyon fontos tény!)

Kényelmesen 200-400 ezer forint között lehet vele keresni havonta! Nem sok ilyen másodállás van az országban. Ráadásul magamnak osztom be az időm, nincs még egy főnököm.

 • Tényleg az ígéretnek megfelelő a termékek, és az azokat használó eljárások minősége, környezettudatossága és gazdaságossága?

Teljesen megfelel az ígérteknek a termékek minősége. Könnyű velük dolgozni és szép eredményt lehet elérni. Nagyon szeretem őket használni és az ügyfeleink visszajelzéseik is nagyon pozitívak az eredményről. Használatuk, ha követjük az oktatáson, felkészítésen megtanultakat, akkor hozzák a velük szemben támasztott követelményeket. Környezettudatos a használatuk, mivel a tisztítószerek minimális víz felhasználást igényelnek, és ebből adódik a gazdaságossága is. A gépjármű tisztításához és ápolásához nincs szükség több 10 vagy 100 liter vízre és rengeteg tisztítószerre.

 class=
 • Most járt le 2022.januárjában az első 3 éves franchise szerződésed. Miért döntöttél az újabb szerződéskötés mellett?

Számomra minden tekintetben összeegyeztethető a CleanCar az elképzeléseimmel. Rugalmasság, szabadság, család és természetesen kereseti lehetőség. A partnerség hozta a vele szemben támasztott követelményeket. Nem szükséges az embernek egyedül megbirkózni a nehézségekkel. Támaszkodhatunk a partnerek támogatására, tapasztalataira. Folyamatos a támogatás általad is, figyelemmel követed a partnerek munkáit és segíted őket minden terülten.

 • Köszönöm! Igyekszem!
 • Mi a jövőképed a vállalkozásoddal és az egész franchise-al kapcsolatban?

Célom a vállalkozás fejlesztése és a térség meghatározó autókozmetikai vállalkozásává válni. Ehhez a franchise adta lehetőségek által minden adott. A CleanCar Autóápolás folyamatosan fejlődik és országos szinten egyre több városban megtalálható.

 • Köszönöm mégegyszer a bizalmad, valamint az interjút is és örülök, hogy továbbra is velünk tartasz!


Iratkozz fel hírlevelünkre és segíts jobbá tenni a világunk!


AJÁNLOTT VIDEÓK AMIKET ÉRDEMES MEGNÉZNED!


Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink