Februárban újabb 3 partner csatlakozott!

A 2021-es évet sikeresen folytattuk: 2021 februárban 3 új partner szerződés került aláírásra, így az alábbi településeken és vonzáskörzetükben indul CCA-CleanCar Autóápolás franchise partner!

Idei évben már 7 ÚJ partner csatlakozott!

  • CleanCar Autóápolás Komárom 2021. márciusban kezdi meg működését Komáromban és közvetlen vonzáskörzetében. Claudia és László nagy tervekkel és várakozással készül, hogy egy professzionális autókozmetikát hozzon létre Komáromban!
  • CleanCar Autóápolás Eger 2021. márciusban kezdi majd meg működését Egerben és vonzáskörzetében. Zsuzsanna és üzlettársai kezdetben mobilan, majd később fix helyen is szeretnének dolgozni.
  • CleanCar Autóápolás Szombathely 2021. márciusban kezdi majd meg szolgáltatásainak biztosítását Szombathely és vonzáskörzetében. Zsuzsa és Balázs mobil szolgáltatásokkal készül leendő Kedves Ügyfeleinek.

Sok sikert kívánunk mindannyiuknak és mindent megteszünk részünkről, hogy sikeres vállalkozást tudjanak felépíteni!

Csatlakozz Te is!

Vállalkozz a jövődbe!

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink

Podcast 1.rész
CCA-BLOG

Podcast videó 1. rész – Rólunk

Mit kell tudni rólunk, a CCA-Cleancar Autóápolásról, a szakmáról és a lehetőségről, mint franchise vállalkozó! Csatlakozz Te is franchise hálózatunkhoz, a további részekben újabb információk!