Debreceni partnereink is részt vettek az oktatásunkon

2021. április 16-án debreceni partnereink is részt vettek oktatásunkon és megtanulták a vízmentes, környezetbarát autókozmetikai eljárásainkat.

Az oktatás során rengeteg információval gazdagodtak és teljes mértékben el is fáradtak a végére. Az eljárásaink nem bonyolultak és könnyen tanulhatók, de a tanulás koncentrációt és munkabírást igényel. A tanulás során tömény mennyiségben kaptak tudást a külső tisztítási és ápolási fogásokból, belső takarítási lehetőségekből.

 class=

Az oktatás végét pedig egy teszt autóval zártuk, aminek célja, hogy az elsajátított munkafolyamatokat és szereket még jobban meg tudják ismerni „élesben” is, időre. Azonban ennek szegmensnek természetesen nem az „elszámoltatás” a célja, hanem a motiváció és a tanítás. A hibákra való figyelemfelhívás és a minőségi elvárások bemutatása ilyen módon sokkal hatékonyabb.

 class=

Köszönjük, hogy László és lánycsapata nálunk járt! Reméljük, hogy élménydús- és biztosak vagyunk benne, hogy hatékony volt azért, hogy saját vállalkozásukat gyorsan fel tudják építeni!
Ha Te is szeretnél egy független, de mégis háttér támogatással rendelkező és komplex csomaggal induló környezetbarát, vízmentes, modern eljárásokat alkalmazó autókozmetikai vállalkozást akkor csatlakozz!


Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink