CCA-Cleancar Autóápolás franchise: Új Fejezet Tatán!

Bővülő folytatás: A CCA-Cleancar Autóápolás Tata franchise újabb egységének megnyitása

 

Örömmel jelentjük be, hogy a CCA-Cleancar Autóápolás Tata hamarosan megnyitja második franchise egységét Tatán, ezzel új fejezetet nyitva cégünk történetében. A másik tatai egység megnyitása nem csak a vállalkozásunk számára jelentős lépés, hanem az autótulajdonosok számára is, akik mostantól környezetbarát autókozmetikai szolgáltatások szélesebb választékát élvezhetik a városban.

A bővítés lépésére az egyre növekvő igény vitte rá új tatai partnerneinket, akik az anyacéggel együttműködve nyújtanak professzionális szolgáltatást meglévő és leendő ügyfeleiknek!

Környezetbarát Innováció az új Inkubátorházban!

 

A CCA-Cleancar Autóápolás elkötelezett a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és ez tükröződik új franchise egységünkben is. A tatai üzletünk modern, környezetbarát technológiákat és termékeket alkalmaz, amelyek nem csak az autókra, hanem a környezetre is kíméletesek. Ezáltal ügyfeleink nem csak tiszta és ragyogó autókat kapnak, hanem aktívan hozzájárulnak a környezetvédelemhez is.

Új egységünk (új telephelyünk) Tatán a közelmúltban épített Inkubátorházban lesz megtalálható 2023. december 4-től! Az Inkubátorház a Kocsi út felől, a Széles csapás úton megközelíthető a Hubik Trans irodaépülete mellett lefordulva és egyenesen továbbhaladva 300 métert. Természetesen a friss épület miatt táblákkal is fogjuk jelezni a helyszínt.

Személyre szabott megoldások minden ügyfél számára

 

Tudjuk, hogy minden ügyfél egyedi igényekkel rendelkezik, és ennek megfelelően kínálunk személyre szabott autóápolási megoldásokat. Legyen szó belső tisztításról, külső ápolásról, vagy akár speciális kívánságokról, a CCA-Cleancar Autóápolás csapata szakértő kezekben kezeli az autókat.

 

A Lokális Közösség támogatása

 

A tatai második egység megnyitásával nem csak szolgáltatásainkat bővítjük, hanem a helyi közösség támogatására is törekszünk. Hisszük, hogy vállalkozásunk sikeressége szorosan összefügg azzal, hogy milyen kapcsolatot ápolunk helyi partnereinkkel és ügyfeleinkkel.

Elkötelezettségünk a folyamatos fejlődésre

 

A CCA-Cleancar Autóápolás Tata egységének megnyitása csak egy lépés a folyamatos fejlődésünk útján. Folyamatosan keresünk új lehetőségeket a szolgáltatásaink bővítésére és fejlesztésére, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű, környezetbarát autókozmetikai élményt nyújthassuk.

 

Köszönet és várakozás

 

Köszönjük ügyfeleinknek és partnereinknek a folyamatos támogatást és bizalmat. Izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk veletek új egységünk kínálta szolgáltatásokat!

Hamarosan további hírekkel szolgálunk új partnerünk indulásával kapcsolatban!

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink