CCA-Cleancar Autóápolás 4. Szakmai Nap 2024 – Tatán

2024. június 8-án Tatán, a CCA-Cleancar Autóápolás telephelyén került megrendezésre a 4. éves szakmai nap, melyre az országos és nemzetközi partnerek is meghívást kaptak. Az eseményen a franchise partnerek 80%-a megjelent, ami jelentős részvételt mutat, és egyben tükrözi a CCA-Cleancar Autóápolás iránti elkötelezettséget és bizalmat. Amelyik partner nem tudott eljönni, annál családi vagy egészségügyi esemény történt.

A szakmai nap a tulajdonosi tájékoztatóval kezdődött, ahol bemutatásra kerültek a tavalyi és az idei év eredményei. A prezentáció során a résztvevők részletes képet kaptak az új, saját márkás termékekről is, amelyek kizárólag a franchise partnerek számára elérhetőek. Ezek az autókozmetikai termékek a legmagasabb minőséget képviselik, és kizárólag professzionális felhasználásra szánták őket, így garantálva a kliens elégedettségét és a vevői megelégedettséget. A termékek kereskedelmi forgalomban nem elérhetőek, mások által használt hobbi termékeknél jóval magasabb színvonalat képviselnek!

A tájékoztató után egy marketing oktatás következett, mely során a CCA-Cleancar Autóápolásra szabott marketing eszközöket és fogásokat mutatták be. Az új szolgáltatások között szerepelt az ingyenes hirdetéskezelés, amelyet csak a franchise partnerek vehetnek igénybe. Ez a szolgáltatás újabb lépés a sikeres vállalkozás és a nyereséges üzleti tevékenység felé, hiszen jelentősen megkönnyíti a partnerek számára a piacon való jelenlétet és az ügyfélkör bővítését.

Az ebéd egy családias hangulatú, bográcsban készült étkezés volt, amely lehetőséget adott a partnereknek a kötetlen beszélgetésre és tapasztalatcserére. Az ebéd után mentálhigiénés oktatáson vettek részt a jelenlévők, hogy jobban megértsék önmagukat és vállalkozásukat. Ez az oktatás különösen fontos volt, hiszen az üzleti siker nemcsak a pénzügyi eredményeken múlik, hanem az üzletemberek mentális egészségén és önismeretén is.

A nap végén kötetlen beszélgetésre és tapasztalatátadásra került sor, ahol a partnerek megoszthatták egymással sikereiket és kihívásaikat. Emellett lehetőség nyílt Acces bar kezelésen és Sorselemzésen való részvételre is, ami különleges élményt nyújtott a vállalkozó kedvű résztvevőknek.

Az esemény számos előnnyel járt a résztvevők számára. Az innovatív megoldások és korszerű technológiák bemutatása segítette a partnereket abban, hogy lépést tartsanak a piaci trendekkel és fejlett autóápolási technikákkal. A modern autókozmetikai eljárások ismerete elengedhetetlen a vevői elégedettség biztosításához, ami kulcsfontosságú a megbízható márkaépítésben.

A CCA-Cleancar Autóápolás jól ismert és elismert brand az autóápolás területén. A szakmai nap újabb bizonyítéka volt annak, hogy a cég teljes körű támogatást és átfogó segítségnyújtást biztosít franchise partnerei számára, ezzel is hozzájárulva a jövedelmező vállalkozások és eredményes üzletek létrehozásához. A környezetbarát és víztakarékos megoldások bemutatása pedig kiemelte a CCA-Cleancar Autóápolás elkötelezettségét a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránt.

Összességében a 4. Szakmai nap és partnertalálkozó egy sikeres és inspiráló esemény volt, amely tovább erősítette a CCA-Cleancar Autóápolás és partnerei közötti kapcsolatot, valamint elősegítette a franchise hálózat fejlődését és növekedését.


Köszönjük mindenkinek a résztvételt! Szuperek vagytok!

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink