BÁRHOL, SZINTE BÁRMIKOR!  –  SZÉKHELY és VONZÁSKÖRZETÉBEN

A Clean Car elkötelezett híve a környezetvédelemnek.

Mivel az autó lemosáshoz nincsen szükség másra, csak a megfelelő nanotechnológiás koncentrátumra, mikroszálas törlőkendőre és persze a mosást végző munkaerőre, szinte bárhol elvégezhető a tisztítás. Felmerülhet a kérdés azzal kapcsolatban, hogy szuper dolog ez a mobilitás, de a többségében úgyis céges mélygarázsokban való tisztítás a cél, a „bárhol” azt jelenti, hogy az autómosást az utcán is meg tudjuk oldani?   –   IGEN, előre egyeztetett időpontban és helyszínen!

Honnan lesz víz? Honnan lesz áram? Hogy lesz tiszta az autó?

  • Nanotechnológiás szolgáltatásunknak nincs szüksége hozzáadott vízre. A szerek tartalmaznak annyi vizet, hogy elvégezhető vele a tisztítás – természetesen a megfelelő minőségi anyagokkal és alkalmazással! Szennyeződést sem hagyunk magunk után. 100% környezetbarát technológia.
  • Az áramra a belső takarításnál van csak szükség. A modern kis méretű porszívónak hála az eszköz akkumulátorával oldjuk meg a porszívózást. Ha van a helyszínen áram akkor pedig a meglévő hosszabbító segítségével is lehet dolgozni.
  • Amire a helyszínen szükség lehet, az a rendelkezésre álló hely, és persze fény. Ennek megfelelően akár parkolókban, parkolóházakban, kocsi feljárón, autószalonban is elvégezhető a jármű tisztítása és ápolása.
 width= width=

Tegyen Ön is minket próbára! Autószalonoknak, kereskedőknek kifejezetten ajánljuk magunkat!

mobilos222018

A megrendeléshez mindössze annyi szükséges, hogy tárcsázzon minket és egyeztessen időpontot.

A franchise tagok székhelyének vonzáskörzetében tökéletesen megtisztítjuk a járműveket.


Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink