Bajai partnerünk is elvégezte Polírozás és Bevonat telepítés tanfolyamunk!

Október közepén megtartottuk a nyolcadik, új koncepció szerint elkészített Alap Polírozás oktatás és Kerámia – Grafén bevonat csomag oktatását a bajai partnerünk részére.

A 2.5 napos oktatás során Ákos a saját kocsiján végzett korrekciós polírozást. Rá is fért a Renaultra, a sötét szürke fényezés már kezdett fakulni, illetve néhány karc is borította. Az előtte utána képen jól látszik az elért eredmény.

Célunk a szürke mélységének visszaállítása és a karcok 85-90%-os eltüntetése volt. A képeken látható a végeredmény.

Nálunk kiemelten fontos a polírozás oktatás során, hogy egy személlyel foglalkozunk (nem 30-an állnak körül egy autót, mint az „új lányt a forgatáson”) és hogy ne csak egy elemen gyakoroljon, hanem legalább egy autó teljes polírozását tudja végrehajtani, természetesen „felügyelet” mellett.

Második napon a bevonat telepítés helyett még mindig a polírozást kellett végezni, mert első napon az elmélet volt nagyrészt az oktatás célja és hiába volt ott a teljes nap, fáradtan és dekoncentráltan nem lehet komoly és hibátlan munkát végezni. A polírozás közben könnyű hibázni, főleg egy nem ismert (előéletét az esetek nagy részében nem ismerjük az autóknak) jármű és lakkozása esetén.

A harmadik napon sikerül rátérnünk a bevonatok oktatására és telepítésére amiről bővebb információt a www.grafenvedelem.hu oldalon találtok!

Az Alap Polírozás Csomag kb 20 összetevőt (gépek, paszták, korongok -10-15 autóra elég anyag), míg a Kerámia -Grafén csomag 8 autóra elég Kerámia és Grafén bevonat szert, kendőket, zsírtalanító szereket, applikátorokat, szélvédő bevonatot tartalmaz.


Ez az oktatás CSAK CCA-Cleancar Autóápolás franchise partnerek részére elérhető.
Akkreditált partnereink megtalálhatók a grafenvedelem.hu oldalunkon!

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink