Baden-Baden-i partnerünk is részt vett oktatásunkon!

Friss hírünk van: Az új németországi franchise partnerünk, Ádám – akivel már alig vártuk, hogy együttműködjünk – részt vett az innovatív technológiát használó környezetbarát autókozmetikai oktatásunkon!

Nincs is jobb annál, mint amikor új partnerrel gazdagodik a CCA családunk!

Az elmúlt hétfőn hívtuk Ádámot az autókozmetikai oktatásunkra, hogy elsajátíthassa a kiváló szolgáltatások nyújtásához szükséges ismereteket. És tudod mit? Csak gratulálni tudunk neki, mert mindent beleadva vett részt a tréningen!

Keményen dolgoztunk, de garantáltan megérte minden percét! Együtt csiszoltuk a technikáit, finomítottuk a kézügyességét és ráébresztettük a precíz autóápolás fortélyára.

A tanfolyamon rengeteg tapasztalatot osztottunk meg vele, és láthattuk, hogy mennyire elkötelezett a minőség iránt. Nagyon fontos, hogy olyan partner csatlakozott hozzánk, aki a szívén viseli az ügyfelek elégedettségét!

Most pedig már nem is kell túl sokat várnunk, mert hamarosan megnyitja műhelyét Baden-Baden és vonzáskörzetében. Biztos vagyok benne, hogy remekül fogja képviselni a nevünket és a minőséget, amit képviselünk. Olyan izgalmas látni, hogy egyre több ember számára válik elérhetővé a kiváló autókozmetikai szolgáltatásunk!

Miért éppen Baden-Baden? Mert Baden-Baden és környéke az egyik legcsodálatosabb térség Németországban, tele pompás autókkal és autórajongókkal. Ráadásul lakói környezettudatos életmódot folytatnak, és értékelik a minőséget és a fenntarthatóságot.

Tehát, ha keresed az autókozmetikai szolgáltatások legmagasabb szintjét és szeretnéd kímélni a környezetet, akkor nincs más választásod, mint a mi hálózatunkhoz csatlakozni!

A frissen csatlakozott franchise partnerünk szakmai tapasztalattal és szenvedéllyel rendelkezik az autókozmetika területén. Elkötelezetten azon dolgozik, hogy autód ragyogóvá és tisztává váljon, miközben csökkenti az ökológiai lábnyomot. A legújabb, környezetbarát technológiákat és termékeket (köztük a legfontosabb, hogy a saját vízmentes előtisztító rendszerünk) használjuk, így garantáljuk, hogy az autódnak káros vegyi anyagok nélkül adunk új életet.

De miért válaszd a környezetbarát autókozmetikát? Nos, a válasz egyszerű. Az autók tisztításakor használt hagyományos vegyszerek és mosószerek káros anyagokat tartalmazhatnak, amelyek a környezetre és egészségünkre is negatív hatással lehetnek. Mi azonban ezt teljesen megfordítjuk!

Kötelezettségünk, hogy minél több természetes és környezetbarát terméket használjunk, amelyek hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, ápolják a felületeket,  miközben nem ártanak sem az autódnak, sem a környezetnek. Általunk használt külső tisztító termék bioalapú és biológiailag lebomló, így segítünk minimalizálni az ökológiai lábnyomot, amelyet autóink mindennapos használata jelent.

De ez még nem minden!

A hagyományos autómosás vízpazarló (100-120 liter / autó) rendszere helyett CSAK 0,3 liter vizet tartalmazó tisztítószer használatával érjük el ugyanazt az eredményt!

Rendszeresen monitorozzuk és csökkentjük a víz- és energiaveszteséget a munkafolyamatok során, valamint fenntartható csomagolást és újrahasznosítást alkalmazunk. Tehát, amikor hozzánk jössz, nemcsak az autód fogja meghálálni, hanem a bolygónk is.

Az új németországi franchise partnerünk csatlakozásával még szélesebb körben tudjuk elérni azokat az autótulajdonosokat, akik értékelik a minőséget és az ökológiailag felelős döntéseket. Készen állunk arra, hogy Baden-Baden környékének autóit még vonzóbbá tegyük, és megmutassuk, hogy az autóápolás és a fenntarthatóság nem kizárják egymást, hanem tökéletesen összeegyeztethetőek!

Várunk szeretettel Baden-Badenben is, hogy együtt gondoskodjunk autódról és bolygónkról. Vegyél részt a fenntarthatósági forradalomban, és tegyünk közösen a jobb jövőért!

CCA-Autopflege für eine bessere Welt!

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink