A CleanCar Autóápolás országos partnerei rekordmennyiségű vizet óvtak meg 2020-ban is!

Kedves Ügyfeleink!

Büszkén jelenthetjük ki, hogy 2020-ban is rengeteget tettünk a környezet védelméért, azon belül is az ivóvíz megőrzéséért!

2020-ban a Clean Car Autóápolás
8 országos partnere összesen

349.080 liter vizet takarított meg a természet és a bolygónk számára.

Bizonyára tudjátok egy közepes méretű gépjármű lemosása 120-150 liter vizet igényel más autómosókban. A Clean Car Autóápolásnál ez a mennyiség elenyésző, ugyanis vízmentes (hozzáadott víz nélkül) autótisztítási technológiánknak köszönhetően a tisztító szerekben lévő víz mennyisége elegendő a tisztításhoz és ápoláshoz. Ezért a Clean Car Autóápolás egy közepes méretű közepesen szennyezett autót akár 1 dl vízből tud letisztítani és ápolni. Persze jönnek a támadások: „és az erősen szennyezett autóval mi van?”… Mivel egy erősen szennyezett autóra a vízből is több megy el (200-300 liter), természetesen nálunk is több szer kell hozzá. Ilyen esetben a két lépcsős tisztítás (előmosás) során elhasználhatunk akár 2-3 dl (!) szert is… Szóval minden esetben kb. 1000-ed annyi vizet használunk, mint a hagyományos vizes mosóknál.

Köszönjük, hogy minket választottatok 2020-ban is és hozzájárultatok a környezet – KÖRNYEZETÜNK – védelméhez!
Várunk vissza 2021-ben is!


Várunk további csatlakozó partnereket! (új vagy meglévő vállalkozásokat, autókozmetikákat)Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink

Podcast 1.rész
CCA-BLOG

Podcast videó 1. rész – Rólunk

Mit kell tudni rólunk, a CCA-Cleancar Autóápolásról, a szakmáról és a lehetőségről, mint franchise vállalkozó! Csatlakozz Te is franchise hálózatunkhoz, a további részekben újabb információk!