A Bad Bentheim-i Franchise Partnerünk új mérföldkőhöz ért: Profi felületvédelem a legújabb Technológiákkal

Örömmel jelentjük be, hogy a németországi Bad Bentheim-i franchise partnerünk sikeresen elvégezte az alap polírozás, valamint a kerámia és grafén védelem telepítésére vonatkozó képzéseinket. Ez nem csupán egy újabb lépés a folyamatosan fejlődő együttműködésünkben, hanem egy egyedülálló lehetőség is mind a partnereink, mind pedig az ügyfeleink számára.

A modern járművédelmi technológiák, mint a kerámia és a grafén védelem, már régóta ismertek a piacvezető innovációikról. Ezeknek köszönhetően nem csak a járművek esztétikai megjelenése marad makulátlan hosszú távon, de az autó fényezése is sokkal tartósabban ellenáll a környezeti hatásoknak. Az alap polírozás pedig az első és talán a legfontosabb lépés ezen folyamat során, ami biztosítja, hogy a jármű felülete tökéletesen előkészített legyen a további védelmi lépésekre.

Az, hogy a Bad Bentheim-i partnerünk mostantól ezen szolgáltatásokat is kínálja, azt jelenti, hogy a német ügyfeleink most még közelebbről, helyben is hozzáférnek a legújabb autóvédelmi technológiákhoz. Meg vagyunk győződve róla, hogy az itt szerzett szakmai tudás és tapasztalat hozzájárul majd ahhoz, hogy még magasabb színvonalú szolgáltatást kínálhassanak az ügyfeleiknek.

Büszkék vagyunk arra, hogy partnerünkkel együtt dolgozva egyre szélesebb körben kínálhatjuk a járműtulajdonosoknak ezt a magas színvonalú védelmet, és várjuk az első pozitív visszajelzéseket a német piacon.

Keressen minket bátran, és ismerje meg a legmodernebb autófelület-védelmi technológiákat Bad Bentheim-ben is!

Németországban is elkezdjük ezáltal a Magyarországon már sikeres, grafenvedelem.hu projektünket, amelynek lényege, hogy a CCA-Autopflege  partnerei a továbbképzések során tudják nyújtani ezt a magas színvonalú csúcs szolgáltatást egy külön felületen is promótálva!

Bejegyzés megosztása

További bejegyzéseink

CCA-BLOG

Új partner csatlakozott: Budapest X. kerület érkezünk!

Budapest X. kerületében új fejezet nyílik a környezetbarát autókozmetikák világában! Budapest szívében, a dinamikusan fejlődő X. kerületben egy új, környezettudatos vállalkozás indításának lehetünk szemtanúi. A